Så langt så godt

Vi burde sidde i flyet på vej til Rom, men i stedet for sidder vi i Transfercenteret i Københavns Lufthavn. Sikkerhedspersonalet holdt fagligt møde her til morgen, og det har skabt lange køer og ventetider. Vi nåede ikke vores fly kl. 7.55, så nu er jeg spændt på, hvordan og hvornår vi kommer til Rom. Lige nu er der 301 numre til det er vores tur, så vi kommer sandsynligvis til at sidde her det meste af eftermiddagen.

Det er selvfølgeligt ærgerligt, men sådan er det, og vi sidder og hygger os – jeg med min iPad og Ulrich med sit historieblad. Personalet i lufthavnen er meget hjælpsomme, og der er mange i grønne trøjer, hvor der står "just ask". De deler vand og kiks ud, og senest kom de med gratis internet. Så nu venter vi bare på, at de kommer med mad 🙂

Vi tager det stille og roligt – jeg skal jo ikke løbe Rom Marathon før søndag 🙂 Vi håber dog meget på, at vi når frem i dag, så vi kan nyde Rom og alle dens seværdigheder de næste par dage.

Sådan så køen ud til sikkerhedskontrollen for 3 timer siden. Vi venter stadig, men det er mere behageligt 🙂

Første indlæg fra min iPad. Det fungerer da meget godt!

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/03/sa-langt-sa-godt/

Skriv et svar

Your email address will not be published.