En stille og rolig weekend

Jeg skal kun løbe marathon i morgen lørdag. Søndag holder jeg fri sammen med familien. Der er ellers et marathonløb på søndag –  Hedelands Bjergløb, som jeg gerne vil være med til, men på søndag bliver jeg hjemme. Hvis jeg skal holde lidt fri, skal det jo være nu – om 93 dage går det løs 🙂 Det er dejligt at mærke lysten og begejstringen.

I morgen skal jeg løbe Copenhagen Ultra Marathon, og jeg tager børneløbet. Da jeg første gang hørte om børneløbet var min kommentar, "Er der også 5 km?" NEJ, det er det ikke – børneløbet er 42,2 km, og det tager jeg. Mange løber 50 eller 100 km, og det må jo så være voksenløbene 🙂

Flere af mine seje løbebuddies prøver kræfter med 100 km. Nogle af dem for første gang. De har sikkert sommerfugle i maven ligenu – det ville jeg ihvertfald have. Der er alligevel et stykke fra 42 til 100 km. Jeg er fuld af beundring og hepper på jer 🙂 

Alle starter kl. 8.00 og skal løbe runder á 10 km. Os på børneløbet starter med en sløjfe på 2,195 km, inden vi tager hul på fire runder á 10 km. Det er jo ingenting, når jeg tænker på dem, der skal løbe 10 runder og er ude i 10-12 timer. 

Heldigvis ser vejret ud til at blive fint. Så det bliver en god dag i Vallensbæk 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/en-stille-og-rolig-weekend/

Skriv et svar

Your email address will not be published.