En tur i legeland – Fysium

I dag har jeg været en tur forbi Fysium, hvor Jacob Norholt Hansen holdt reception. Med mig hjem fik jeg et meget lækkert sæt løbetøj fra Fusion. Lilla vest og
T-shirt samt halvlange tights. Jeg glæder mig til at tage det i brug – forhåbentlig i morgen, hvis vejret bliver ok.

Ja, det er en meget flot lilla farve, men den lilla nuance er åbenbart af en sådan karakter, at et kamera gengiver den i blå, så farven på billedet er snyd. Beklager – I må komme og møde mig i virkeligheden, og se hvor godt jeg/det ser ud 🙂

Jeg prøvede også løbesko. Jeg er rigtig glad for mine Nike Zoom Vomero, men  jeg vil også gerne teste andre løbesko. Når jeg løber så mange kilometer, tror jeg, at det er godt at variere med forskellige typer af sko og forskellige mærker. På den måde varieres belastningen af muskler og sener. I dag prøvede jeg blandt andet et par Brooks løbesko, og jeg smilede så snart jeg fik dem på og havde straks lyst til at løbe en tur i dem.  På grund af receptionen var der ikke rigtig tid til at være grundig, så jeg glæder mig til at komme i "legeland" igen og tage nogen sko med hjem 🙂 

Ellers er jeg klar til Ø-Marathon PRErun i morgen. Vejrudsigten ser ok ud, så jeg tror, det bliver i lilla Fusion løbetøj 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/en-tur-i-legeland-fysium/

Skriv et svar

Your email address will not be published.