Godt i gang

Så er jeg godt i gang med 5 på stribe. Kroppen havde det godt efter nogle lidt sløje dage, og det føltes super godt at løbe derudad. Jeg løb også lidt hurtigere end jeg havde regnet med i tiden 4.02.05 – i dag havde kroppen det godt i det tempo. 

Nu sidder jeg i sofaen 8 timer efter. Kroppens depoter er fyldt op igen med blandt andet pasta, kylling og grønt. Jeg har det godt, kroppen er frisk, motivationen stor, og jeg er helt klar til marathon igen i morgen. 

I dag var det en våd fornøjelse. Det regnede stille og roligt i alle 4 timer. Heldigvis blæste det stort set ikke, og det var ikke koldt. Først da jeg stod i målet gennemblødt og snakkede i 5 minutter, begyndte jeg at fryse, så jeg kørte hurtigt hjemad.

Der var mange ting, jeg skulle nå. Vigtigst var at se Viktors fodboldtræning, for jeg kan ikke se hans kampe på søndag. Dernæst skulle jeg have styr på depot til på fredag og lørdag, hvor jeg selv skal afholde Fredskov Marathon. Nu er der styr på det hele. Depot, medaljer og rute.

Husk: I kan stadig nå at tilmelde jer 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/godt-i-gang/

Skriv et svar

Your email address will not be published.