Livet er skønt

Det har jeg følt hele dagen. En super dag med dejlige oplevelser. Klokken er 22.30, og jeg er lige kommet hjem. Jeg havde regnet med at skrive indlæg på farten på min iPad i løbet af dagen, men jeg havde udfordringer med internetforbindelsen, så indlægget bliver dagens sidste gøremål.

I dag stod jeg op til en fantastisk solskinsdag. Skøn køretur mod København med blå himmel og solopgang. Kl. 8.00 var jeg klar til start på Amager sammen med 40 andre skønne mennesker. I dag var en af de dage, hvor jeg følte mig MEGET priviligeret at kunne løbe der og have det så godt. Mærke lykkefølelsen bruse indeni. Nyde solen, nyde udsigten, nyde snakkene, nyde livet, nyde mine nye løbesko 🙂 Jeg ville ønske, at jeg kunne give den følelse videre til alle i verden!

Efter løbet var det så lunt, at vi kunne hyggesnakke uden at fryse.

Henriette Lisse og jeg havde aftalt en hyggeeftermiddag, så efter et bad gik vi på jagt efter en restaurant. Det er ekstra skønt at spise et godt måltid efter et marathon.

Jeg er blevet rigtig glad for Henriette, som jeg har løbet med en del gange. Hun løber også mange marathon og elsker at løbe ligesom mig. Hun er super sej, og jeg hepper på hende, når hun på næste lørdag skal prøve kræfter med 100 km. Respekt!

Dagens københavnertur sluttede med en håndboldkamp i Virum. Emilies påskecup startede i dag, så med min gode planlægning fik jeg set hendes første kamp 🙂

Nu er jeg fyldt med gode indtryk, så jeg vil lukke ned for i dag og fortsat nyde det 🙂

PS: Det var en fornøjelse at løbe 42,2 km i mine nye løbesko – Nike Zoom Vomero+ 7. Jeg havde taget de gamle sko med i reserve, men det var slet ikke nødvendigt. 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/livet-er-skont/

Skriv et svar

Your email address will not be published.