Med kamera på

Jeg startede dagen med lidt sommerfugle i maven. Det er sikkert fordi dagens løbetur involverede et kamera og en journalist 🙂

Jeg skulle løbe et marathon, mens journalist Jacob Linddahl fra TV2 Øst fulgte mig i bil. Ruten på 42,8 km (den skal helst være lidt for lang, så jeg er sikker på, at den er 42, 2 km) havde jeg selv lavet på www.iform.dk/ruteplanner. Det er et super godt værktøj, som jeg altid bruger, når jeg udarbejder nye  løberuter. 

Vi startede med et interview i haven, og derefter bandt jeg løbeskoene, og var klar til en 42,2 km på egen hånd – næsten.

Det var en super marathonrute – lettere kuperet – ud på landet – ud i naturen. Solen skinnede, fuglene sang og bønderne var ude med deres traktorer.

Det var en sjov oplevelse, og jeg er spændt på at se, hvad resultatet af anstrengelserne bliver. Jeg løb derudad, og Jacob stod klar med kameraet mange forskellige steder på ruten. Jeg løb bare forbi og lod som om, at jeg ikke så noget kamera. Et stykke af vejen var der kamera på bilen, som så kørte langsomt foran mig og derefter bag mig. Undervejs lavede vi også et par korte interviews.

Jacob havde mit depot i bilen, så jeg fik vand, bananer og lakridser undervejs. Jeg havde pakket ekstra tøj, hvis det skulle blive dårligt vejr, men det fik jeg ikke brug for. Tværtimod manglede jeg en trøje med korte ærme til det varme vejr, så det husker jeg næste gang. JU-BI, jeg skal have sommerløbetøjet frem 🙂

Hjemme igen – træt i benene og super glad. Vi sluttede af med et interview. Så venter jeg med spænding på at se det 4 minutters indslag, der kommer ud af dagens optagelser. Det sendes den 1. maj 2012 på TV2 Øst.

Det er fedt, at TV2 Øst har lyst til at følge projektet 🙂

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/04/med-kamera-pa/

Skriv et svar

Your email address will not be published.