Livet i Beijing – fortsættelse følger………..

Fantastisk at opleve livet i Beijing – også med jetlag 🙂 Vi er lidt matte i kroppen og hovedet. Selvom vi alle fik en god nats søvn, kan vi godt mærke tidsforskellen på seks timer (Beijing er seks timer foran) samt underskud af søvn i forbindelse med rejsen herud.

I dag har vi taget det stille og roligt og alligevel oplevet meget.

Vi startede med at besøge Western Academy of Beijing. Den internationale skole, hvor drengene går – Marcus 16 år, Isaac 12 år, Noah 9 år. En helt fantastisk skole som er meget anderledes, end det vi er vant til hjemme – Emilie og Viktor er klar til at flytte herud, så de kan gå på skolen 🙂 På fredag får de en smagsprøve, da Emilie følger Isaac i 6. klasse, og Viktor følger Noah i 3. klasse. 

Jeg har glædet mig til at opleve downtown Beijing, så det stod også på programmet i dag. Vi har en chauffør, som kører os rundt. Man må kun køre bil i Kina, hvis man har kinesisk kørekort – og det er nok også meget godt. Trafikken herude er en del anderledes, mere hektisk, og vi har allerede kørt forbi flere trafikuheld.

Det er spændende at køre rundt i Beijing – bare at kigge ud af vinduet og se alle skyskraberne. I dag tog vi bare en lille tur i downtown, hvor vi spiste frokost og var et smut på Silkemarkedet. Som navnet siger, var det før i tiden stedet, hvor man købte silke. I dag er det et kæmpe indendørs marked på fem etager med tøj, tasker, smykker, sko mv – mon ikke det hele er kopivarer 🙂 Her pruttes lystigt om priserne, og man skal ikke give meget mere end en tiendedel af den pris, de starter med.

Jeg har ikke haft løbeskoene på endnu – selvom de er ankommet 🙂 Normalt kan jeg ikke undvære mine løbeture, men jeg har godt kunne nyde et par dage uden. I morgen fortsætter vores eventyr i Beijing. Nu er det afslapning og snart i seng.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/livet-i-beijing-fortsaettelse-folger/

Skriv et svar

Your email address will not be published.