Skønhed kommer indefra, men…………

Vækkeuret ringede tidligt i dag, fordi jeg ville nå en løbetur inden min massage.

Kl. 6.00 startede jeg derfor på mine fire omgange rundt om blokken. Selvom det var tidligt, kunne jeg allerede mærke, at det ville blive en meget varm dag, og det holdt stik. Temperaturen siger 33 grader uden sol – den gemmer sig bag ved disen.

Kl. 8.00 var jeg klar til en massage. Hun kommer her, så det er dejligt nemt. 1½ time blev jeg masseret grundigt igennem, og det var ikke wellness massage – ihvertfald ikke i nuet. Jeg håber, det kommer, altså wellnessen. Lige nu er jeg mørbanket i mine skuldre, så jeg tænker, om det virkelig kan være godt 🙂

Da jeg havde sundet mig efter massagen, tog Ulrich, Emilie og jeg på marked. Viktor havde ikke lyst, så han blev hjemme med iPaden og muligheden for at komme med Noah til fodbold. 

At være på marked er stressende (synes jeg). Alle vil have at man kigger og køber, og man er nødt til at være afvisende, hvis man ikke vil bruge hele dagen. Derudover er det som et lotteri. Du kan være heldig at købe noget, der holder, men det kan ligeså være modsat. Ulrich synes, det er sjovt at handle, så for ham er det ligesom at være i Tivoli 🙂 

Vi sluttede shoppingturen af med at forkæle os selv. Ulrich fik fodmassage, og pigerne fik manicure og pedicure. Viktor nød fodboldtræning sammen med Noah. Som Viktor gentog i dag; "Fodbold har ikke noget sprog."

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/skonhed-kommer-indefra-men/

Skriv et svar

Your email address will not be published.