Temple of Heaven

Det var en fantastisk morgenstund i Temple of Heaven.

Jeg var den eneste i familien, der havde lyst til at stå tidligt op for at opleve morgenstemningen i parken, men min mavefornemmelse fortalte mig, at det skulle jeg. TAK 🙂

Det viste sig, at det var rigtig fint for mig at være alene afsted, så jeg selv kunne bestemme tempoet. Der var så meget at opleve, så meget at se, så mange dejlige stemninger, så meget god energi. 

Temple of Heaven er en turistattraktion på grund af de gamle templer og den smukke park, men det var ikke derfor jeg stod tidligt op i dag. Parken er også et sted, hvor mange kinesere hver morgen mødes og er aktive på mange forskellige måder.

Det var en unik oplevelse, og jeg nød hvert et øjeblik. Jeg havde mit løbetøj på, så jeg var også aktiv 🙂 

Jeg vil aldrig helt kunne beskrive, hvad jeg oplevede, men et ord er dækkende – LIVSBEKRÆFTENDE.

For mange handler det ikke kun om at være aktiv, men også om socialt samvær. Mange mødes her og er aktive sammen, eller de sidder på en bænk og snakker.

Det var kun få, der løb som mig. Mange af aktiviteterne var stille og rolige. Der var mange der gik, flere gik baglæns, mange gik og klappede. Der var mange grupper, hvor der blev lavet tai-chi og lignende. Der blev også spillet badminton, tennis og alt muligt andet. På en legeplads blev alle redskaberne brugt til forskellige øvelser. Nogle gik og sang, andre øvede sig på saxofon, nogle fotograferede fugle.

Uanset hvad var der ingen, som kiggede skævt til hinanden.

Fantastisk hvis vi brugte parkerne i Danmark på samme måde 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/05/temple-of-heaven/

Skriv et svar

Your email address will not be published.