Mine fødder er glade igen

Hver fjerde uge har jeg en aftale med Fodterapeut Malene Schmøde, så mine fødder hele tiden er i fineste form. Det glæder jeg mig altid til. Mine fødder bliver plejet, og vi får en god snak. Det er dejligt afslappende.

Ifølge Malene har mine fødder det godt, selvom de er udsat for en større belastning, end fødder normalt er. Men der er ingen tvivl om, at Malene er med til at holde mine fødder i fin form. Efter en tur hos hende er den hårde hud blevet til babyhud (næsten :-)) og ligtornene  er fortid. Nu kan jeg have sandaler på 🙂

På min to-do-liste har der  i et stykke tid stået, at jeg skulle købe Marathon Magasinet. Jeg vil gerne læse artiklen om Anders Munch Madsen, der har løbet flest marathon i Danmark. Han er en af dem, jeg har stor respekt for, og indimellen har jeg æren af at løbe sammen med ham.

Derudover ville jeg se, hvad der står om mig i bladet 🙂 En af mine løbevenner har fortalt mig, at der er en notits om mig i bladet. Det føles lidt mærkeligt, når der står noget om mig i et blad, som jeg ikke ved. 

Nu ved jeg det, og det er godkendt 🙂 Notitsen har jeg fundet på den side, der hedder SIDSTE NYT FRA MARATHONVERDENEN – Ting vi snakker om på redaktionen, hvor der står ni fine linjer om mig og mit projekt under overskriften Dansk Rekordforsøg

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/mine-fodder-er-glade-igen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.