STARKs Sundhedsmesse

Så er vi hjemme igen efter en begivenhedsrig weekend i det jyske. Alle er trætte og fyldt med gode oplevelser. 

Jeg har haft en dejlig dag til STARKs Sundhedsmesse. Det var lidt surt i morges, da jeg efter morgenmaden kørte fra familien, som hyggede sig videre i Legoland, men det kom jeg hurtig over. Kl. 10.30 ankom jeg til STARKs Fælleslager i Horsens, hvor de var i fuld gang med de sidste forberedelser til dagens arrangement. Vejret var ikke helt med os, så det var mere efterårsagtig end sommervejr, men pyt – alt vejr er løbevejr 🙂

Efter velkomsten kl. 11 blev mit marathonløb skudt i gang. Ideen var, at jeg løb 42,2 km, og deltagerne kunne så løbe eller cykle med så langt, de havde lyst. HR direktør Kenneth Wegner er også marathonløber, så han var frisk på en løbetur, og jeg havde fornøjelsen af hans selskab de første 50 minutter.

Derefter var det i en periode svært at lokke nogen med – måske på grund af regnvejret, der indbød til at holde sig i læ. Efter 24 km var der flere friske, så jeg havde selskab det meste af tiden de sidste 18 km, og det var jeg glad for.

I dag var et meget anderledes marathon, og ikke et jeg kan registrere som et officielt marathonløb, da jeg var den eneste deltager. En bane på 1,4 km på et stort lager kan hurtig blive ensformig, men selskab og det rigtige fokus gør en forskel. Derudover var det sjovt at løbe igennem området med alle de andre aktiviteter og hilse på folk. Du kan se mit løb på Endomondo her.

Det har været en super hyggelig dag, hvor jeg har nydt at tale med nye mennesker. I dag kom jeg også til tænke på, at jeg gerne vil ud og vise, at jeg er helt almindelig, selvom jeg er i gang med et ikke helt almindeligt projekt.

I weekenden har jeg sendt mange tanker til Bornholm, hvor min gode veninde Henriette Lisse har deltaget i 5 x marathon på 48 timer sammen med seks andre super seje løbere. Andre har løbet 6, 24 og 48 timers løb. Jeg har stor respekt for jer og jeres flotte præstationer. Se resultater her.

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/06/starks-sundhedsmesse/

Skriv et svar

Your email address will not be published.