Det bliver kort

Jeg gør det kort i dag. Når jeg er færdig her, har jeg en familieaftale i sofaen. Det regner udenfor, så vi skal se film 🙂

Vi havde også lidt regnvejr på dagens marathon, men ikke noget der kunne slå os ud. Jeg håber dog, at det holder tørvejr i nat, så vi ikke skal løbe i gummistøvler i morgen 🙂 Der er lige et stykke på cirka 800 meter, der kan blive ret mudderet, hvis det regner meget. Men det klarer vi også, hvis det er sådan, det er.

Vejrudsigten siger heldigvis tørvejr, og solen skulle også kigge frem i morgen.

I går fortalte jeg om Hans Jørgensen, og det gør jeg igen i dag 🙂 Hans var klar til det femte marathon på fem dage, og jeg forventer også at se ham i morgen. Vi fulgtes igen de 42,2 km.

Vi havde også besøg fra Jylland. Jan Steen fra Esbjerg er på ferie i København, så han benyttede lige lejligheden til at komme forbi. Det gør han igen, når der er Marathon i Knuthenborg. Det er super dejligt med opbakning fra hele danmark 🙂
 

Dagen i tal
Tidspunkt Torsdag den 19. juli 2012, kl. 9.00
Sted Fredskov Marathon, Næstved, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.50.15
Løb nr. 5
Løb tilbage 361
Kilometer ialt 211 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/det-bliver-kort/

Skriv et svar

Your email address will not be published.