Endnu en dejlig dag på Amager

Træt var jeg, da jeg vågnede i morges. Ingen tvivl om at jeg kom for sent i seng i går aftes, men jeg stiller jo ikke spørgsmålstegn ved, om jeg gider eller ikke gider stå op. Jeg står op, og når jeg først kommer i gang, glemmer jeg trætheden.

Jeg havde bestemt mig for at starte dagens marathon op med en fart svarende til sluttid på knapt 5 timer. Det betød, at de andre løbere hurtigt løb fra mig, men det var jeg afklaret med, og det føltes godt at følge mit eget tempo.

I dag var min gode løbeven Jerk W. Langer med. I hører ham sikkert udtale sig i radioen om diverse aktuelle sundhedsspørgsmål, og i dag var der bud efter ham på P3, så han måtte holde pause i løbet et par gange. Derfor kom han bagefter de andre ligesom mig, og det nød jeg godt af, for så havde jeg godt selskab en stor del af vejen.

Løbet var også bedre, end jeg træt forventede i morges, og det var fantastisk at blive klappet i mål af mine medløbere og de søde mennesker fra Motionsklubben Amager, som alle tålmodigt ventede i målet 🙂

Hjemme igen var det dejligt at gå på cafe med Viktor og Emilie og spise en belgisk vaffel med softice. Det er jo sommerferie 🙂 Dejligt at slappe efter de sidste dages mange indtryk.

Nu er Ulrich lige blevet færdig med at lave medaljer til Fredskov Marathon i morgen, og de er blevet flotte. Jeg har lige fået to ekstra tilmeldinger, så vi bliver fem – måske seks i morgen. Det glæder jeg mig til 🙂 

 

Dagen i tal
Tidspunkt Tirsdag den 17. juli 2012, kl. 8.00
Sted Ø-Marathon, Amager, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.48.41
Løb nr. 3
Løb tilbage 363
Kilometer ialt 126,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/endnu-en-dejlig-dag-pa-amager/

Skriv et svar

Your email address will not be published.