Interview til P4 Sjælland

Det er første gang, at jeg er blevet interviewet til radioen. Det skulle have været live, men det kunne jeg (desværre) ikke. Lørdag formiddag ligger jeg i poolen sammen med familien i Tyrkiet 🙂

Helt ærlig er jeg glad for, at min debut ikke var live i radioen. Presset er en del mindre, når tudser i halsen og snublen over ordene kan klippes væk.

Jeg blev interviewet af Rene Sabro Pedersen, som jeg pudsigt nok har gået i parallelklasse med i folkeskolen. Han har lavet radio i mange år og er rigtig dygtig. Jeg følte mig i helt trygge hænder, så jeg slappede af og var mig 🙂

Ulrich havde tilbudt at tage med, og det sagde jeg med glæde ja tak til. Ulrich lavede lokalradio "i gamle dage", så det var sjovt for ham at se, hvor smart nutidens radiostudie er 🙂

Jeg glæder mig til at høre interviewet, som bliver sendt på lørdag mellem kl. 9.00  og 9.30 på P4 Sjælland.   

Ellers er jeg ved at være klar til at gå ombord på flyet. Jeg er i bund med mails, og i aften sætter jeg auto-svar på. Der er stadig nogle punkter på min to-do-liste, men det ser ud til, at jeg når det. Et af de vigtige punkter har jeg nået i dag – at hente kufferten som er opmagasineret hos mine forældre 🙂

Jeg har også lige skrevet et par Fredskov Marathon på kalenderen. En af mine gode løbevenner har taget min opfordring til sig, og forslået løb og tidspunkter et par dage der passer ham. Super dejligt – tak for hjælpen 🙂

Hvis du har forslag til løb, et bestemt tidspunkt, der passer dig, en rute eller andet, er det en stor hjælp, hvis du kontakter mig. Det er planen, at vi skal være tre marathonløbere hver dag, og jeg har brug for hjælp for at det lykkes at have to løbere med mig hver dag. Skriv gerne til mig på annette@fredskovmarathon.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/interview-til-p4-sjaelland/

1 kommentar

  • Lars on 12. juli 2012 at 11:42
  • Svar

  Hej Annette.

  Jeg ser frem til at følge dine løb det næste år.

  Skulle du komme forbi Schweiz, er gæsteværelset redt op til dig og dine gæster.

  God tur og held og lykke.

  Lars
  Zürich

Skriv et svar

Your email address will not be published.