Sommerferie

Jeg kan vist godt kalde det sommerferie. Hvis det ikke var fordi, at mine dejlige børn også har deres passioner, ville vi ligge ved en swimmingpool i Tyrkiet lige nu. Nu venter vi til fredag. Emilie er på håndboldskole, Viktor er på fodboldskole, og jeg synes det er super dejligt, at børnene har noget, de brænder for. 

Ulrich har også ferie. Nu er det de sidste to uger inden projektet starter, så de skal nydes, og det er noget af et pres (som jeg helt selv har skabt) Hvordan nyder man mest muligt? Hvordan udnytter man tiden bedst muligt?

Jeg spænder i den grad ben for mig selv, når jeg bekymrer mig om, om jeg får mest muligt ud af det. Derfor har jeg i dag bestemt mig for at slappe af og være i nuet. Livet går jo ikke i stå, selvom mit projekt begynder. Livet bliver bare anderledes end nu, men stadig fyldt med muligheder 🙂

Der er hele tiden muligheder – man skal bare få øje på dem. I dag skulle jeg til MR-Scanning kl. 19.00, og det var lidt surt, når jeg hellere ville hygge mig hjemme med familien på en ferieaften.

Heldigvis så vi muligheden for at lave en familiehyggetur – en tur til København uden noget specielt formål (andet end en halv time på Rigshospitalet). Det var super dejligt. Vi endte med at gå en tur på Langelinie og spise is 🙂

På Rigshospitalet var alle med inde og se MR-Scanneren og det smalle rør, som jeg skulle ind i. Magnetismen demonstrerede Ulrich med et bælte som i kraft af bæltespændet stod vandret ud i luften inde i scanneren. 

Jeg fik scannet mave og lår. MR-Scanning er en del af det testprogram, jeg løbende skal igennem i forbindelse med 366/365.

Sommerferien er godt i gang 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/07/sommerferie/

Skriv et svar

Your email address will not be published.