Fra Helsingør til København

Jeg havde for lang tid siden aftalt med Ulrich, at han kørte med til Strandvejsmarathon. Så skulle jeg ikke forholde mig til logistikken i at starte i Helsingør og slutte i København. Derudover havde jeg brug for ham som back-up depot. 

Strandvejsmarathon fra Helsingør Havn til Østerbro i København er et socialmarathon, hvor man tilmelder sig til at løbe i en fart svarende til enten 4 timer eller 4½ time. Begge grupper er for hurtige for mig, så jeg havde forberedt mig på at skulle løbe en del af turen ned ad Strandvejen alene. Derfor var det rart at have Ulrich med. I det hele taget nyder jeg, når Ulrich er med. Heldigvis synes han også, det er hyggeligt 🙂

Jeg fulgtes med 4,30-gruppen de første 12 km og fik snakket lidt. Selvom det føltes okay, vidste jeg, at jeg skulle sætte farten lidt ned. Indimellem har jeg lidt uro i underbenene, og det minder mig om, at jeg skal tage den med ro. 

Henrik Espersen, som kom fra Bornholm for at løbe med (og besøge sit barnebarn :-)), satte farten ned sammen med mig. Det var super hyggeligt, og vi fulgtes ad indtil, der var 10 km tilbage. Så satte Henrik fart på, og jeg nød de sidste kilometer ned ad Strandvejen alene 🙂 

I målet på Gunnar Nu Hansens Plads på Østerbro blev jeg taget imod af klapsalver – skønt 🙂

Det har været en dejlig marathonweekend. Nu glæder jeg mig til at tage det stille og roligt i morgen til Fredskov Marathon. Jeg pønser på at være 5+ timer om det 🙂

 

 

Dagen i tal
Tidspunkt Søndag den 26. august 2012, kl. 10.00
Sted Strandvejsmarathon, www.strandvejsmarathon.dk
Resultat 4.48.02
Løb nr. 43
Løb tilbage 323
Kilometer i alt 1.814,6 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/fra-helsingor-til-kobenhavn/

2 kommentarer

  • Claus Pavar on 27. august 2012 at 12:55
  • Svar

  Spændende at løbe sammen med dig til gårsdagens Strandvejsmaraton. Jeg er dybt fascineret og imponeret af dit projekt og ønsker dig held og lykke hele vejen igennem. Ærgerligt at mit knæ strejkede , men jeg kom da i mål selvom det tog laaang tid.
  Hilsen, Claus

  • Graziella Sharifpour on 26. august 2012 at 22:50
  • Svar

  Hej Annette,
  Det var så inspirerende at løbe med dig til København i dag! Glæder til at følge dine eventyrer på din blog.
  Snakkede med dig om en amerikaner som skrev en bog om sit løb igennem USA. Han hedder Marshall Ulrich og hans bog hedder “running on empty”. Den ville du sikkert kunne lige 🙂 Han har også en side på Facebook.
  Graziella

Skriv et svar

Your email address will not be published.