God nat og sov godt

Det er sengetid. Jeg skal være klar til Fredskov Marathon om 8 timer, hvor vi er 8 til start. Dejligt at så mange har lyst til at være med 🙂

Det har været en god dag med endnu et aftenmarathon, hvilket betød, at jeg ikke skulle tidligt op. I formiddags ordnede jeg lidt praktisk herhjemme, og det var skønt at føle lidt overskud.

Jeg er på vej til hverdag, så jeg er klar til, at Emilie og Viktor starter op efter sommerferien om 10 dage. Det betyder madpakker, lektier, sport og meget mere plus selvfølgelig marathon hver dag 🙂

På vej til Ålsgårde var jeg forbi Rigshospitalet for at blive scannet og få taget blodprøver. Jeg sætter stor pris på deres hjælp med at følge min sundhedstilstand. Jeg har indtil videre holdt min vægt, og min fedtprocent er faldet med en procent til 20,1, hvilket man kunne forvente. 

Marathon i Ålsgårde – syv omgange i de smukkeste omgivelser. I dag var jeg lige ved at træde på først en snog og derefter en meget lille frø. Jeg nyder at opleve naturen, hvilket jeg højst sandsynligt ikke ville, hvis jeg ikke havde løbesko på.

Det var endnu en lun dag, men vi slap ikke for et ordentlig regnbyge med lidt torden. Jeg blev hurtig tør igen. Det er en fornøjelse at have mit nye Salomon tøj på. 

Jeg vil tage et bad, og så kalder sengen. God nat!

Dagen i tal
Tidspunkt Torsdag den 2. august 2012, kl. 17.00
Sted Ålsgårde Marathon, www.aalsgaardemarathon.dk
Resultat 5.43.01
Løb nr. 19
Løb tilbage 347
Kilometer i alt 801.8 km

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/god-nat-og-sov-godt-2/

Skriv et svar

Your email address will not be published.