Jeg fortsætter

Super hyggeligt at løbe med Pia Barner Neve. Det gentager vi en anden gang :-)

Super hyggeligt at løbe marathon med Pia Barner Neve. Det gentager vi en anden gang 🙂

I dag rundede jeg 2.000 km. Så har jeg løbet fra Næstved til Barcelona. Vi er flere i familien, der glæder sig til at komme til Bacelona en dag. Jeg vil gerne løbe marathon og Viktor vil gerne se fodbold 🙂 

Til trods for mine mentale udfordringer så nyder jeg selve marathonløbet. I dag var en stille og rolig tur – ligesom mine ben havde brug for. Dejligt med "tøsesnak" hele vejen.

Pia Barner Neve havde tidligere på ugen læst på Facebook, at jeg manglede en løber i dag, så hun tog en fridag for at være med. Fantastisk 🙂

Jeg skulle have været til Åbenrå for at løbe i dag og i morgen, men jeg meldte afbud, da jeg ikke kunne få "tingene" til at gå op. Den beslutning er jeg rigtig glad for, da jeg har været presset mentalt. 

Presset handler om, at jeg ikke har energi til alt det, jeg plejer, og det jeg gerne vil. Selvom marathon er en fysisk udfoldelse, så kan jeg mærke mentalt, at jeg bruger meget energi. Det betyder, at jeg ikke kan overskue så meget, og det går udover familien.

Det er faktisk ikke dem, der har beklaget sig, men jeg har følt, at jeg ikke har nok at give dem. Nu har vi holdt et lille familiemøde, og der er enstemmighed om, at jeg fortsætter. Det er familiens projekt, og de er helt med på, hvad det koster. Heldigvis, for jeg er på ingen måde klar til at stoppe 🙂

Som flere har foreslået mig, så vil jeg stille computeren til side, de dage hvor jeg er fyldt, og det er et pres. De dage hvor det er terapi at skrive blog, skriver jeg videre. Nu vil jeg nyde fredag aften sammen med mine kære – Ulrich, Emilie og Viktor 🙂
 

Dagen i tal
Tidspunkt Fredag den 31. august 2012, kl. 9.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.17.07
Løb nr. 48
Løb tilbage 318
Kilometer i alt 2.025,6 km

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/jeg-fortsaetter/

2 kommentarer

    • Gitte on 31. august 2012 at 18:41
    • Svar

    Selvfølgelig bliver man da også drænet for mentale kræfter i en periode når man byder sin krop så meget som du gør. Flot at familien bakker så meget op som de gør, men ellers kunne det nok heller ikke lade sig gøre for dig. Fortsat held og lykke med projektet. Håber du har overskud til at blogge en gang imellem for det er skønt at kunne følge dig og bliver jo også senere en fantastisk dokumentation for dig selv at have.
    Mange hilsner Gitte

  1. Fornuftig disponering, familiemæssigt – og hvor må det være rart at vide, at der er opbakning hele vejen rundt og at i er fælles om “projektet”. Godt tur, igen, imorgen – kan se at vores veje krydses et par gange (…eller 3) i nærmeste fremtid 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.