På besøg i Bernstorffparken

I dag var Skodsborg Marathon flyttet til Bernstorffsparken, hvor vi løb 13 omgange for at nå de 42,2 km. Ruten var mere kuperet end først antaget, så vi måtte kæmpe lidt ekstra for det.

Jeg var selvfølgelig spændt på mine ben. I går var jeg løbende, og det var min klare forventning, at jeg kunne fortsætte i dag.

Sådan blev det også. Ruten var hårdere end i går med en del stigninger, men benene brokkede sig heldigvis ikke. 

Endnu en dag med godt selskab da jeg havde fornøjelsen af at følges med Erhard Filtenborg, som jeg har stor respekt for. Han er en erfaren marathonløber, og i dag løb han marathon nr. 438. Det er imponerende.

Da Erhard begyndte at løbe marathon, fandtes der kun de store marathonløb. I Danmark var der 3-4 marathonløb om året, så han har rejst verden rundt for at løbe. Det har forandret sig med Cannonball marathon, så i dag har vi nemmere ved at løbe mange løb.  

Det er spændende at høre Erhard fortælle om sine oplevelser. Jeg har rigtig mange marathonoplevelser til gode – mange løb på ønskesedlen og heldigvis et langt liv til at opleve 🙂

Efter løbet kørte jeg på Rigshospitalet for at få taget blodprøver. Min blodprocent er for lav, og det er sandsynligvis en naturlig følge af, at jeg har øget min træning, men det skal vi være sikre på. Det får jeg svar på en af de nærmeste dage. 

Jeg føler, at jeg er begyndt at få lidt mere overskud, og i går eftermiddags kom jeg videre med planlægning af Marathon i Knuthenborg. Det var også på tide 🙂

Vi skal nok nå det, men "tingene" har taget længere tid, end jeg havde forventet. Derfor har I ikke modtaget startnumre mv. endnu. Materialet skal nok komme i din postkasse i løbet af august, hvis du har betalt deltagergebyr 🙂

Dagen i tal
Tidspunkt Tirsdag den 7. august 2012, kl. 7.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 5.05.49
Løb nr. 24
Løb tilbage 342
Kilometer i alt 1.012,8 km

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/pa-besog-i-bernstorffparken/

2 kommentarer

  • Charlotte on 8. august 2012 at 08:46
  • Svar

  Er utrolig imponeret over dette projekt og elsker at læse dine opdateringer.
  Ønsker dig god vind og godt løb herfra!

 1. Wow helt tilbage på 5 timer, supergodt.
  Og i morgen allerede 1/4 af 100.
  God tur, Hans

Skriv et svar

Your email address will not be published.