Skodsborg Marathon – Fem på stribe

Tony Gren fra Sverige løb også fem på stribe. Normalt løber Susanne Gren, Tonys kone, også marathon, men denne gang har hun været depotpasser på grund af en skade.

Tony Gren fra Sverige løb også fem på stribe.

Det var fem på stribe – Skodsborg Marathon fra mandag til fredag på tre forskellige ruter.

Vi var seks løbere, der gennemførte alle fem 🙂 

Tony Gren fra Sverige brugte en uge af sin ferie på marathon. Normalt løber hans hustru Susanne Gren også marathon, men denne gang var hun depotpasser og fotograf, da hun desværre er skadet. Vi håber snart, hun er klar igen.

Karsten Waldorff Nielsen var den hurtigste. Selvom han har løbet seks dage i træk (Han startede søndag til Skinnermaraton i Hundige), så spurter han der ud ad. Han er kommet først i mål alle fem dage – også foran dem der ikke løb fem på stribe. Imponerende!

Det har været en rigtig god uge. Mine ben er med igen, og det gør mig glad. Jeg kan indimellem stadig mærke en lille smule i skinnebenet. Det er er ikke en smerte, nærmere en varme, så jeg bliver ved med at passe på. En fart svarende til en sluttid på knap fem timer føles godt.  Det var også min plan i dag, og jeg disponerede ligesom, jeg skulle.

I dag var marathon nr. 27, og jeg begynder at føle, at jeg har lidt mere overskud, når jeg kommer hjem – bare lidt mere 🙂 Det ender nok med at blive en form for hverdag alligevel – lige som jeg havde regnet med 🙂 

Dagen i tal
Tidspunkt Fredag den 10. august 2012, kl. 7.00
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.57.08
Løb nr. 27
Løb tilbage 339
Kilometer i alt 1.139,4 km

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2012/08/skodsborg-marathon-fem-pa-stribe/

Skriv et svar

Your email address will not be published.