Business as usual

Business as usual – det var min tanke i dag. Det er, som det plejer – og det er godt 🙂

Fysisk føler jeg mig stabil. Ømheden rykker lidt rundt, og det er jeg vant til. Der er stor forskel på ømhed og smerte, og ømhed er OK. Mentalt har jeg overskud til at klare det jeg skal uden de store udfordringer. Det sker endda, at jeg nyder det 🙂 

Generelt nyder jeg, hvad jeg gør, og hvad det bringer med sig. Det er udfordrende, spændende og udviklende for mig og min familie. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til en fridag!

IMG_5130

Dagens friske marathonløbere. Jonas Ørum, Annette Fredskov, Hans Jørgensen og Bjarne Andersen

Busisness as ususal – sådan var dagens marathon – og det er også godt. Vejret var mildt, lidt fugtigt og diset, men ingen vind. Selskabet var godt, og der blev snakket, bortset fra de sidste runder som var mere stille. Både min mor og far var i løbetøjet. Endnu en god dag på kontoret – business as usual 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 8. januar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.55.12
Løb nr. 178
Løb tilbage 188
Kilometer i alt 7.511,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/business-as-usual/

Skriv et svar

Your email address will not be published.