Det gik da godt

Det har ikke været så hårdt i dag, som jeg havde forventet. Både turen til Rigshospitalet og marathon er gået over forventning 🙂

IMG_5099

Jeg er på Rigshospitalet til tjek hver måned, hvor jeg får taget blodprøver og bliver scannet. Hver 3. måned laver vi også en løbetest, og det var i dag. Derfor startede jeg dagen med en tur til København. 

Selvom jeg føler, at min krop har det fint, er jeg altid spændt på resultaterne. Jeg har holdt vægten, og mine knogler er blevet stærkere. Min fedtprocent er 20 og uændret siden sidst. Det er rigtig fint, og jeg har stadig noget at give af 🙂

Resultaterne af blodprøverne får jeg først i næste uge. Nu er det weekend 🙂

Dagens marathon havde jeg planlagt til kl. 11, så jeg kunne nå det hele. Det var der heldigvis fem andre, der var med på. 

Jeg havde regnet med en hård marathontur efter besøg på Riget og sen start, men det gik over forventning i hyggeligt følgeskab med Rene Hjorth Olsen og de sidste 21 km med Claus Ø. Christensen. 

IMG_5101

Klar til start i regnvejr (Heldigvis stoppede regnen igen efter en times tid) Bouchra Lundgren Eriksen, Rene Hjorth Olsen, Annette Fredskov, Henning Baginski, Claus Ø. Christensen og Jakob Lagersted

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 4. januar 2013, kl.  11.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.52.10
Løb nr. 174
Løb tilbage 192
Kilometer i alt 7.342,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/det-gik-da-godt/

1 kommentar

  1. Hej kære Annette.

    Hvor er det betryggende at læse, at der bliver 'passet på dig' med blodprøver og scanning, når nu du har gang i et formidabelt projekt. Er det scanning af hjernen, eller også nakke, ryg?

    Jeg er selv i gang med at gøre mig bedre fra min sclerose, men jeg har ikke kunnet få nogen opfølgning med scanning, selvom det i 2013 er 10 år siden, at jeg fik scannet hjernen på rigshospitalet, hvor jeg hører til. Jeg betaler nu selv 1 konsultation og 2 scanninger, af hjerne og nakke, på Hamlet privathospital. Jeg vil i fremtiden kæmpe for patienters ret til at gå egne veje, samtidig med at der gives rimelig opbakning indenfor systemet. Jeg er glad for, at du får, det som behøves. Det er i mit tilfælde, det halter. Jeg har fået kopi af journal og scanning fra 2003, hvilket nu i januar vil blive grundigt sammenlignet af Hamlets øverste neurolog, med hjælp fra reumatologen. 

    Du ønskes alt godt for et nye år. Jeg skriver senere om mine resultater.

Skriv et svar

Your email address will not be published.