En kold dag

Det var en kold morgen. Termometret viste -11 grader. Heldigvis var det vindstille, og temperaturen steg i løbet af dagen, så det kunne være meget værre 🙂 Faktisk var det rigtig flot vejr med snelandskabet og solen.

IMG_5189

Solen er i syne. En dejlig dag 🙂

IMG_5194

Birgitte Munch Nielsen og Annette Fredskov. Tak for en super hyggelig tur 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mine indlæg er korte i øjeblikket. Jeg bruger flere kræfter i kulden, så jeg er mere træt. Jeg prioriterer afslapning og restitution så meget som muligt. Derfor bruger jeg så lidt tid som muligt foran computeren 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 25. januar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.04.21
Løb nr. 195
Løb tilbage 171
Kilometer i alt 8.229,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/en-kold-dag/

1 kommentar

    • Edith on 26. januar 2013 at 10:22
    • Svar

     Kære annette ! 

    Det er flot du holder dit projekt igang med smil og oprejst pande! Du er en legende! Igaar løb jeg mit første marathon nogensinde og jeg indrømmer det var ret fantastsk. Det var noget varmere her i dubai – men det vænner man sig også til..Omend jeg ikke er istand til at efterføre dig så skal du vide at du er i den grad til stor inspiration for mig og jeg tænker ofte på dig. Held og lykke med resten og 'you've got this!' 

Skriv et svar

Your email address will not be published.