Op og ned og OP

Det går op og ned. For fire dage siden havde jeg overskud, og i går var det hele bare rigtig hårdt. I dag er det også hårdt, men ikke lige så hårdt som i går 🙂

Når det er hårdt for mig betyder det, at jeg er TRÆT og mister overblikket. Marathonløbet er det mindste af det – udfordringerne starter, når jeg skal klare alle andre gøremål og forholde mig til mange forskellige ting. 

Jeg har prøvet det før, og jeg kommer helt sikkert til at prøve det igen. Heldigvis er det bare nogle dage, og så er jeg på vej op igen 🙂

Det kræver mere energi at løbe, når det er koldt. Jeg har tre lag tøj på i øjeblikket, så jeg fryser ikke, men alligevel skal kroppen arbejde hårdere i kulden. 

Efter en hård dag i går havde jeg forberedt mig på endnu en hård dag i dag. Heldigvis gik det over forventning. Vejret var koldt men fint, og jeg hyggede mig hele vejen i selskab med Rene Hjort Olsen, Henning Baginski og Michael Jacobsen 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 17. januar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.54.11
Løb nr. 187
Løb tilbage 179
Kilometer i alt 7.891,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/op-og-ned/

Skriv et svar

Your email address will not be published.