Sneen smelter

Jeg glæder mig over, at sneen smelter, og det er lidt lunere. I morges var det vådt på grund af nattens slud, men det blev bedre i løbet af formiddagen. 

Da jeg lå i min seng i morges, lød det som et meget kedeligt vejr med blæst og nedbør. Jeg tænkte som mange gange før, at det lyder meget værre indenfor, end det er, når man kommer ud. Helt rigtigt og det endte med at være fint løbevejr 🙂

IMG_5301

Fra at være to på startlisten i søndags, endte vi med at være 10 🙂 Forrest: Helle Engbork, Per Ejdorf, Lene Bruun, Bouchra Lundgren Eriksen,Annette Fredskov, Lasse Brøndum Kirkelykke og Michale Nilsson. Bagerst: Rene Hjort Olsen, Rune Thieme, Morten Walter

Dagene ligner hinanden i øjeblikket, og den ene går hurtigere end den anden. Når jeg bliver færdig med projektet kommer jeg til at bruge lang tid tid på at bearbejde alle mine oplevelser. Det når jeg slet ikke nu.

I øjeblikket skal jeg bare igennem vinteren, så bliver det lidt sjovere igen 🙂 

Til trods for at det er vinter, januar og hårdt, så har jeg gode oplevelser hver dag. Fra at være to på startlisten i søndags, endte vi med at være 10 til start i dag.

Jeg havde en god tur i hyggeligt selskab med Lene Bruun. På de sidste runder var benene ekstra trætte. Benene er altid trætte efter et marathon, men det er forskelligt hvor trætte, de er. Det er forskelligt, hvornår trætheden kommer, og det er forskelligt hvordan trætheden føles. I dag blev benene tunge til sidst, og det var fantastisk at sætte mig på en stol, da jeg kom i mål 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 29. januar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.59.19
Løb nr. 199
Løb tilbage 167
Kilometer i alt 8.397,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/sneen-smelter/

Skriv et svar

Your email address will not be published.