Tæt på halvvejs

Om en uge når jeg halvvejs, og det glæder jeg mig meget over i denne tid. Man kan godt sige, at jeg er ovenpå igen efter nogle hårde dage omkring årsskiftet. Jeg er ikke helt udbrændt efter dagens marathon, så jeg har overskud til mine kære. I går kunne jeg endda overskue at handle på vej hjem fra løb 🙂

IMG_5115

21 friske marathonløbere klar til Fredskov Marathon, løb nr. 176 – 366/365

Det var endnu en god dag på kontoret 🙂 Jeg vågnede ellers træt op og glædede mig til lysere tider, men da jeg først kom i gang, gik det som sædvanligt godt. 

IMG_5110

Inden start

IMG_5120

42,2 km forude

 

 

 

 

 

 

IMG_5126

Tak for turen

 

 

Vi startede i gråvejr og småregn, men regnen stoppede heldigvis igen. Vejret er meget mildt i øjeblikket, og jeg nyder, at det ikke er så koldt.

Jeg havde fornøjelsen af socialmarathon i dag sammen med Claus Ø. Christensen, Maj-Britt Filsø Mathiassen og Næstved-drengene Flemming Madsen, Christian Riis, Henrik Hansen og Thomas Borchmann-Olsen. De sidste fire træner til ultraløb, så de løber langt, men ikke så hurtigt. Da vi andre glædede os over at være færdig med 42,2 km fortsatte de med 8 km bakketræning 🙂

Min mor skiftede løbetøjet ud med forklædet og sørgede for hjemmebagt æblekage i målet. Det var endnu en god dag på kontoret 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 6. januar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.57.01
Løb nr. 176
Løb tilbage 190
Kilometer i alt 7.427,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/taet-pa-halvvejs/

Skriv et svar

Your email address will not be published.