TRÆT af træt

IMG_5078

Et marathon er en god måde at starte et nyt år på. 2013 er godt i gang. 
Mindaugas Garmus, Annette Fredskov, Birgitte Munch Nielsen, Malene Ravn, Søren Boel, Thomas Munch og Rene Hjorth Olsen

IMG_5083IMG_5084IMG_5091

 

 

 

 

 

 

 

Jeg gør altid alt, hvad jeg kan for at se det positive i det, der sker omkring mig, og ligegyldigt hvordan det er, så kan "tingene" altid være værre. Det kan de også nu – være værre. Jeg synes alligevel, at jeg vil fortælle om disse dages udfordringer. 

I går og i dag har jeg haft let til tårer. Jeg synes at projektet har store omkostninger. Jeg er træt af at være træt – at jeg ikke har kræfter til at gøre det, jeg plejer. 

Det er kulminationen på juleferien, som jeg har nydt, men som har været hård, fordi jeg ikke har haft tid nok til restitution. Især når jeg ikke har sat farten ned for at kompensere for det.

Det har jeg gjort i går og i dag – sat farten ned, og sådan bliver det de næste dage. 

Jeg vidste, at der ville komme svære dage med store udfordringer, så det kommer ikke som nogen overraskelse. Jeg skal bare igennem det, og jeg er godt på vej. I det store billede er det heldigvis de mange gode oplevelser og specielle øjeblikke, der fylder 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 1. januar 2013, kl.  10.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.07.35
Løb nr. 171
Løb tilbage 195
Kilometer i alt 7.216,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/01/traet-af-traet/

3 kommentarer

 1. Kan rigtig godt forstå hvor svært det må være.

  Du gør det så flot!

  Og når du er kommet så langt er jeg ikke i tvivl om at du kan gennemføre projektet.

  Hold ud lidt endnu – det bliver lysere og bedre dag for dag 🙂

 2. Heja dig Annette!! Jag följer dig dagligen från andra sidan Sundet och är så inspirerad av det du gör!! Jag springer en del, men inte i närheten av det du gör. Har Stockholm Marathon som mål i sommar och tränar just nu inför det. Du kommer att fixa detta och jag följer dig med spänning! Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig! Kram Annica

  • Rene Bendtsen on 1. januar 2013 at 18:19
  • Svar

  Hej Annette
  Dig og din famile ønskes et rigtig Fantastisk Nytår.
  Jeg er ikke i tvivl om, at du nok skal komme igennem.
  Du er bare den sejeste ;o)

   

Skriv et svar

Your email address will not be published.