150 cm tilbage

Efter dagens marathon har jeg 150 løb tilbage. I tirsdags fik jeg et målebånd af Susanne og Tony Gren, så jeg kan klippe en centimeter af hver dag indtil mål. Målebåndet har min far hængt op i garagen, og jeg starter med at klippe i morgen 🙂

DSC02653

Klar til Fredskov Marathon. Claus Fischer, Hans Jørgensen, Annette Fredskov og Rikke Gawinski

Jeg sov lidt bedre i nat, men kroppen var stadig mat her til morgen og hovedet lidt tungt. Det har jeg løbet væk. Lige nu føler jeg mig ok 🙂

Marathonvejret var fint. Ikke så koldt og næsten ingen vind. 

Vi fulgtes ad alle fire de første fire runder. Så stak drengene af 🙂 

Jeg løb lidt hurtigere i dag, end jeg gjorde i går, og det kunne jeg mærke til sidst, hvor lårmusklerne brokkede sig og farten måtte lidt ned. 10-20 sekunders forskel pr. kilometer gør en forskel på belastningen og dermed restitutionen. 

Rikke Gawinski løb sin første dublet – 2 marathon på 2 dage. Stort tillykke 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 15. februar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.52.38
Løb nr. 216
Løb tilbage 150
Kilometer i alt 9.115,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/02/150-cm-tilbage/

1 kommentar

    • Rikke Gawinski on 17. februar 2013 at 13:13
    • Svar

    Tusind tak for godt selskab to marathon i træk – især det sidste! Og hold da op, hvor jeg fik endnu mere respekt for dig, da jeg vågnede lørdag morgen. Jeg ville bestemt ikke have kunnet løbe et mere…

Skriv et svar

Your email address will not be published.