300 marathon på 2 år

Den 13. februar 2011 løb jeg mit tredje marathon. Det var Vestegnsmarathon. Jeg havde fundet ud af, at der ikke kun fandtes de store marathon i København, Hamborg, Berlin etc. Jeg havde sommerfugle i maven og var meget spændt på, hvordan det ville blive.

I dag, den 10. februar 2013, løb jeg mit marathon nr. 303. Det var Vestegnsmarathon. Nu er jeg blevet erfaren, så jeg tænker ikke det samme som for to år siden. I dag var jeg spændt på, hvor længe jeg kunne følge med gruppen. Det er socialmarathon, og man kan vælge mellem 4 og 4½ time gruppen. Jeg løber på 4.45 – 5.00 timer, så jeg vidste, at jeg ikke kunne følge med hele vejen. De fleste små marathon er runder, men Vestegnsmarathon er en lang rute, hvor man oplever den skønne natur på vestegnen.

Jeg havde en rigtig god marathondag, og jeg løb sammen med gruppen de første 25 km. Det var super hyggeligt med snak, grin og hygge 🙂 

Fastelavn er mit navn………….. Morten Walter er altid med på sjov og ballade, og han havde fået hår i dagens anledning. Der blev også fejret fastelavn på Vestegnen, og vi løb forbi flere fastelavnsfester med tøndeslagning.

Herhjemme i Næstved havde Viktor og nogle kammerater klædt sig ud og var ude at rasle fastelavn i solskinsvejr. Jeg nåede heldigvis at komme hjem og høre en fastelavnssang 🙂 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 10. februar 2013, kl.  9.00
Sted Vestegnsmarathon, www.vestegnsmarathon.dk
Resultat 4.43.38
Løb nr. 211
Løb tilbage 155
Kilometer i alt 8.904,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/02/300-marathon-pa-2-ar/

1 kommentar

  1. Respekt herfra! Og et stort tillykke med det flotte antal, også selvom det sidste blev løbet på pestegnen….

Skriv et svar

Your email address will not be published.