Farvel februar

Så har vinteren haft sine tre måneder. I dag siger vi farvel til februar, og det har jeg det ret godt med 🙂

Jeg nød solskinsvejret i København i går, og jeg har hørt, at det fortsatte derinde i dag. Sådan var det ikke i Næstved. Her brød solen desværre ikke igennem skyerne. Mon ikke det kommer i morgen, hvor det er den første forårsdag 🙂

Det var dejligt at se se to nye deltagere til Fredskov Marathon – Niels Grimstrup og Thomas Lykke. Nu er der over 200 forskellige løbere, der har været med til Fredskov Marathon, og de fleste af dem kommer igen (og igen). Malene Ravn og Morten Blok er nogle af dem, der har været med mange gange og kommer igen og igen 🙂

Med dagens sluttid på 4.58.38 har jeg løbet alle marathon i februar under 5 timer. Selvom tiden ikke betyder noget, så gør den det alligevel 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 28. februar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.38
Løb nr. 229
Løb tilbage 137
Kilometer i alt 9.663,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/02/farvel-februar/

1 kommentar

    • pollerunner on 28. februar 2013 at 21:13
    • Svar

    Hvor er det sejt. Mere er der ikke at sige. Jeg ville ønske jeg kunne være med, men piv jeg kan ikke løbe så langt. Held og lykke med resten.

Skriv et svar

Your email address will not be published.