Forårsstemning

Det er svært at sige lige hvad det er, men mit humør eller min sindsstemning er blevet bedre de sidste dage. Ikke at jeg har været helt nede, men jeg har vel haft det man kan kalde vinterstemning. Nu kan jeg mærke forårsstemningen og de længere lyse dage.

Derudover er det ved at gå op for mig, at jeg nærmer mig målet med hastige skridt. Nu er der kun 143 marathon tilbage, og det er ikke mange i forhold til 366 🙂

IMG_5642

Klar til start i solskinsvejr. Bagerst: Michael Nilsson, Annette Fredskov, Malene Ravn, Line Ulendorf, Christina Lagersted og Birgitte Munch Nielsen. Forrest: Bouchra Lundgren Eriksen, Hans Jørgensen og Anders Risager

Det er lang tid siden, at jeg er vågnet op til blå himmel. En fantastisk start på dagen. Det holdt desværre ikke op ad dagen, men stemningen var der stadigvæk 🙂

Jeg havde endnu en rigtig god marathondag, og jeg nød at løbe med min gode veninde Birgitte Munch Nielsen. fysium logo 29062012

Eftermiddagen sluttede af med massage af Jacob Hacke i Fysium. 

Nu er klokken 18.00, og jeg er på vej mod Humlebæk til venindeaften. Normalt tager jeg ikke ud om aftenen, fordi det ikke hænger sammen, når jeg skal være klar til marathon igen i morgen. Men jeg savner veninderne, så i dag har jeg sagt ja tak.  Ulrich er chauffør, så jeg kan slappe mest muligt af, og vi kører tidligt hjem.

Jeg skal nok være klar til i morgen 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 22. februar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.56.49
Løb nr. 223
Løb tilbage 143
Kilometer i alt 9.410,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/02/forarsstemning/

1 kommentar

  1. Visst är det härligt med ljusare dagar, jag har själv också märkt stor skillnad bara de senaste dagarna, man blir såå mycket piggare 🙂 Ha en fin kväll med väninnorna, det ger säkert ny energi till morgondagens mara, kram

Skriv et svar

Your email address will not be published.