Uendelige muligheder

Jeg er en almindelig kvinde. OK – jeg ved, at jeg vil blive modsagt, fordi jeg løber et marathon om dagen. Så kan jeg ikke være almindelig. MEN det er jeg – ALMINDELIG. Det er jo en af de interessante ting ved det her projekt.

Når en ALMINDELIG kvinde med en almindelig baggrund og dermed også store og små problemer og udfordringer livet igennem, og ingen specielle forudsætninger for at gennemføre et sådan projekt, kan løbe et marathon om dagen i nu 221 dage, SÅ ER DER INGEN GRÆNSER FOR, HVAD VI MENNESKER KAN.  

Jeg bliver helt høj af tanken. Der er i den grad håb. Vi har uendelige muligheder, når vi ikke sætter begrænsninger for os selv og andre. Når jeg kan det her, KAN ALT LADE SIG GØRE.

IMG_5636

Fredskov Marathon nr. 140. Løb nr. 221/366. Anders Risager, Annette Fredskov, Jerk W. Langer, Tracy Høeg og Søren Friis Hansen

photoJeg var ekstra træt, da jeg vågnede i morges, men efter en hyggelig morgen med Emilie og Viktor var jeg klar. 

I går var en anderledes dag med besøg af TV2. Det er spændende, men det er godt, at det ikke er sådan hver dag. Det kræver ekstra kræfter at være på.

I dag var en almindelig marathondag med kendte ansigter, så jeg slappede helt af 🙂

Vi løb sammen de første to runder  og snakkede. Derefter fandt vi hver især vores eget tempo. Det er rart med variation mellem selskab og hygge og så mit eget selskab.

Det var lidt koldere i dag på grund af vinden, og solen kom aldrig rigtig igennem skyerne.

I mål var min far klar med hans hjemmelavede æblekage. Tak for i dag 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 20. februar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.54.54
Løb nr. 221
Løb tilbage 145
Kilometer i alt 9.326,2 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/02/uendelige-muligheder/

Skriv et svar

Your email address will not be published.