Vinterferie

Det var sidste skoledag inden vinterferien. Emilie og Viktor har glædet sig til afslapning, computer, sove længe og hvad de ellers har lyst til. Jeg bliver lige mindet om, at jeg savner at have bare en enkelt fridag. Bare en ENKELT 🙂

IMG_5398

Fredskov Marathon, 209/366. Bagerst: Mirco Fischer, Annette Fredskov, Jerk W. Langer, Henning Baginski og Peter Møllebro. Forrest: Morten Pihlsbech og Morten Walter

Det var et hurtigt marathon for mig i dag, men det føltes fint. Jeg fulgtes med Morten Walter, Jerk W. Langer, Peter Møllebro og Henning Baginski. Der blev snakket, grinet og sunget Shu-bi-dua, så tiden gik hurtigt, og jeg glemte, at jeg løb lidt for hurtigt. Det gør ikke noget, når jeg ikke gør det hver dag 🙂

fysium logo 29062012Vejret var fint igen i dag. Næsten ingen vind og ingen nedbør. Vi så endda solen i nogle minutter 🙂

Nu er jeg på i Fysium og en times massage. 

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 8. februar 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.46.21
Løb nr. 209
Løb tilbage 157
Kilometer i alt 8.819,8 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/02/vinterferie/

1 kommentar

    • Lars Christensen on 8. februar 2013 at 23:28
    • Svar

    Du kan få fri d. 15 Juli Annette.  En hel uge.  🙂  Jeg forstår dig godt, tror din familie glæder sig til sommer. Men ved de bakker dig op. God tur i morgen.

     

Skriv et svar

Your email address will not be published.