Fredskov Marathon i Holstebro

Vi ankom til Holstebro i går aftes kl. 23.15 og tjekkede ind på Borbjerg Mølle Kro. Der var ikke meget restitutionstid i går, så jeg var træt, da jeg vågnede i morges, og trætheden har ikke rigtigt sluppet taget i mig.

For at lave Fredskov Marathon i Holstebro har vi allieret os med Kim Jensen, så jeg mødte op til et super fint depot, startnumre, glade løbere og en fin rute rundt om Vandkraftsøen. Fantastisk opbakning 🙂

God morgen

IMG_6191

Racedirector Kim Jensen med nr. 274 byder velkommen

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens friske felt

IMG_6195

Klar til 5 omgange rundt om Vandkraftsøen i Holstebro. Søren Dunker Pedersen, Gravers Graversen, Kim Jensen, Karina Vejgaard Andersen, Jesper Hahn Jensen, Torben Glass Nielsen, Annette Fredskov, Peter Klaris, Diana Madsen, Åse Møl, Nicky Krogsøe, Jonfinn Thomassen og Søren Kruse Lilleøre

Glimt fra løbet

IMG_6203

Prolog i samlet flok. Nu fem omgange forude

IMG_6208

Jesper Hahn Jensen og Jonfinn Thomassen i depot

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejligt at være i mål

IMG_6230IMG_6231IMG_6232

 

 

 

 

 

 

 

Efter løbet var vi hurtigt videre for at se Emilie spille en fantastisk håndboldkamp 🙂 

Nu har jeg nydt et par timer på sengen, inden vi skal se dagens sidste håndboldkamp. Jeg er TRÆT og føler mig så tung i kroppen, at det føles som om, at jeg laver et kæmpe hul i sengen. I aften vil jeg sove tidligt 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 29. marts 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon i Holstebro, Sø-marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.52.43
Løb nr. 258
Løb tilbage 108
Kilometer i alt 10.887,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/03/fredskov-marathon-i-holstebro/

1 kommentar

    • Philippe Boileau on 30. marts 2013 at 18:14
    • Svar

    Tillykke fra Frankrig hvor jeg fik at se dig lobe en marathon hver dag. Jeg synses at det er meget imponerende. Jeg troede ikke at det var muligt.Get giver mange haber imod sygdomer.

    Bravo igen

Skriv et svar

Your email address will not be published.