Sommertid

Til trods for at vi skulle stille urene en time frem, var der ingen der kom for sent til marathon. 

Jeg glemte hurtigt, at jeg havde mistet en time, for vejret var fantastisk med solskin og plusgrader, og selskabet var helt i top 🙂

IMG_6363

Per Hviid, Mette R. S. Hansen, Henrik Aniol Hansen, Søren Boel, Annette Fredskov, Jan Ballegaard, Jerk W. Langer, Flemming Madsen, Lene Bruun, Maj-Britt Filsø Mathiassen, Bettina Schou, Henriette Lisse, Jesper Ølsgaard og Malene Ravn. Forrest: Rasmus J. Joensen og Thomas Grundsøe

Glimt fra dagens løb

IMG_6370

Klar, parat, start

IMG_6372

42,2 km forude i solskinsvejr

IMG_6375

En runde igen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Påsken er i dubletternes tegn. Der er flere, der for første gang prøver kræfter med to marathon på to dage. I dag skal der lyde et stort tillykke til Rasmus J. Joensen. Så må vi se, hvad der sker i morgen 🙂

Jeg havde en god tur. Fornemmelsen af forår var fantastisk. Trætheden efter mange dages travlhed og manglende restitution kommer til at tage lidt tid, men det gør ikke noget, når jeg har det godt samtidig med, og det har jeg. Da jeg løb i dag følte jeg en dejlig ro og glæde til trods for træthed. 

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 31. marts 2013, kl.  8.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.57.20
Løb nr. 260
Løb tilbage 106
Kilometer i alt 10.972,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/03/sommertid/

Skriv et svar

Your email address will not be published.