100% træt

Jeg har pippet lidt om træthed i flere dage, men i dag toppede det. Det må være bedre i morgen 🙂

Allerede i morges tænkte jeg , at det er godt, at jeg ikke har nogen aftaler i dag efter marathon. Jeg følte mig træt, og det bar dagens marathon også præg af. Benene brokkede sig, og hovedet var også træt. Det gode selskab hjalp, og min far trak i løbetøjet og sikrede sig, at jeg kom godt igennem sidste omgang.

Lige nu føler jeg mig mørbanket. Jeg ville ønske, at vi havde badekar, så jeg ikke skal stå op og bade. Jeg har lige taget offeroutfittet på – bare et øjeblik 🙂

Nu vil jeg ligge ned så meget som muligt resten af dagen, så jeg er klar i løbeskoene igen i morgen. 

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 5. april 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.58.30
Løb nr. 265
Løb tilbage 101
Kilometer i alt 11.183,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/04/100-traet/

Skriv et svar

Your email address will not be published.