Bægeret er næsten fyldt

Mit bæger er næsten fyldt. Man kan vel sige, at jeg efterhånden er ved at være overstimuleret. Jeg oplever og oplever, men jeg når ikke at fordøje indtrykkene og oplevelserne. Jeg er videre til næste oplevelse.

Det er jo ikke fordi, jeg ikke kan lide at møde nye mennesker, snakke, høre livshistorier, løbe marathon og glæde mig sammen med andre mennesker. Is elsker jeg også, men efter nummer tre er jeg fyldt – overfyldt. 

Det er begrænset, hvor meget mere, jeg kan fylde i mit bæger, så det næste stykke tid vil jeg nok løbe lidt mere alene eller høre lidt mere musik, end jeg plejer at gøre. De sidste par dage har det passet godt at løbe sammen med nogen den første halvdel af løbet og derefter alene.

I dag var det super løbevejr med 15-18 graders varme, ingen regn, sol og vind. Det er godt, at min krop har en god termostat, for vejret og temperaturen skifter meget fra den ene dag til den anden. Jeg nyder især solskinsdagene 🙂

Ellers en stille og rolig dag hvor mit bæger IKKE blev mere fyldt 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 28. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.59.05
Løb nr. 318
Løb tilbage 48
Kilometer i alt 13.419,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/baegeret-er-naesten-fyldt/

2 kommentarer

 1. Kan vældig godt forstå din trang til at hvile ørene – det er nok noget af det alle løbere har behov for

  Lige et spørgsmål til din brug af isposer på benene som du nogen gange skriver om at du bruger. Det har jeg undret mig over flere gange fordi jeg selv syntes at musklerne er stive og jeg føler de bliver blødet op og slapper af når jeg er i et varmt bad efter de lange ture (og det gælder jo om at sprøge nu inden du bliver færdig med projektet – du seje kvinde!). Og ville forestille mig at isposer får dem til at blive endnu mere stive

   

  Hold ud lidt endnu – hvor er du dejlig tæt ved vejs ende

   • on 29. maj 2013 at 18:39
   • Svar

   Hej,

   Annette har kun gode erfaringer med at bruge isposer men det kan jo være forskelligt fra person til person.

   Mvh Ulrich Fredskov

Skriv et svar

Your email address will not be published.