Fred og ro

Ulrich er på arbejde, Emilie er til håndbold og Viktor til fodbold, så der er fred og ro omkring mig. Det var der ikke på dagens marathon 🙂

Vi endte allesammen med at følges, så det var super hyggeligt. Der blev snakket og grinet. Vi var omkring alverdens emner som bryllup, matematikopgaver, branderter og sommerferie og jeg slap ikke for lidt mandehørm 🙂

Vi startede i solskinsvejr og nåede i mål inden regnen kom. Det blæste en del, men skidt med det, når jeg stadig kan have bare ben.

Jeg må indrømme, at jeg hver dag glæder mig over, at jeg kan klippe en centimeter af målebåndet. Nu er der kun 63 centimeter,  62 dage, 189 nutellaboller, 100 liter kondivand, 2.658,6 km, 3-4 par løbesko og en masse gode oplevelser tilbage 🙂 

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 13. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.57.28
Løb nr. 303
Løb tilbage 63
Kilometer i alt 12.786,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/fred-og-ro/

2 kommentarer

  • Michael S.K. Mortensen on 14. maj 2013 at 07:34
  • Svar

  Vil bare lige sige held og lykke med det hele, få nu spist noget mere, du er jo blevet overdrævet tynd, ved godt hvor svært det kan være at få spist nok når man løber meget, blænd noget frugt og grønt og drik det, så er det noget lettere at få nok/flere kulhydrater….

  Håber du holder formen ved lige efter nr.366 og kommer til nogle dejlige løb….

  Hvad end jeg måtte mene om det du har gang i, og måden du gør det på, er jo i bund og grund fuldstendigt ligegyldigt!!!!!!!, hvis du bare kan være med til at få en mere væk fra sofa'en er det jo en god ting….!!!!!!!

   

  • Solvej Jüngling on 13. maj 2013 at 22:08
  • Svar

  Hej Annette. Jeg følger jo stadig din færden – og med stor glæde. Jeg ser i dag, at en af dine deltagere løber halvmarathon- som gravid. Stor respekt for hende. Vil du give hende mine bedste hilsener.

  Pøj pøj med de sidste ture. Jeg tror, jeg vil være i Næstved på dit sidste løb, ligesom jeg var der ved dit første. Knus Solvej

Skriv et svar

Your email address will not be published.