Fredskov Marathon nr. 200

IMG_7099Der er tit noget at fejre. I dag var det Fredskov Marathon nr. 200, så der var flag på medaljen 🙂

Det var den varmeste sommerdag endnu i 2013. Mine fødder har ikke helt vænnet sig til det store temperaturskifte, så jeg har fået en ny vabel. Det er mit gæt, at det er på grund af varmen. Jeg har aldrig før haft udfordringer med vabler, men mine fødder har heller aldrig før haft så mange kilometer i sig samtidig med at de skal vænne sig til 20 grader i stedet for noget koldere vejr 🙂

Ellers er det skønt med varmen. Jeg skal bare huske solcremen. Det havde jeg glemt i går med røde skuldre til følge – så kan jeg lære det 🙂

IMG_7084

Fredskov Marathon nr. 200 i det skønneste sommervejr. Fotograf Christina Hauschildt, Rune Thieme, Lars Jensen, Søren Boel, Annette Fredskov, Christina Lagersted og Maria Holtze Kryger

Det var en super hyggelig marathondag. Benene var lidt tungere end i går, men det gode selskab hjalp. Drengene løb i forvejen, mens vi havde pigehygge 🙂

Fotograf Christina Hauschildt både løb og fotograferede. Billederne er til en artikel til Ugebladet Søndag. Christina har fotograferet mig tidligere til blandt andet Alt for Damerne, og vi har løbet sammen i Skodsborg, så det var et glædeligt gensyn 🙂

Mange smileys i dag 🙂 🙂 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 7. maj 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.05.05
Løb nr. 297
Løb tilbage 69
Kilometer i alt 12.533,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/05/fredskov-marathon-nr-200/

Skriv et svar

Your email address will not be published.