Festen fortsætter

Endnu en indtræden i Klub 100 Marathon blev fejret i dag. Henrik Hoplarik Franijeurs løb sit marathon nummer 100 og blev fejret med manér af venner og familie. Stort tillykke til Henrik 🙂

Jeg havde mit eget lille jubilæum i dag med 350 marathon på 350 dage. Vi kan godt lide runde tal 🙂

Dagene går. Den ene dag tager den anden. Jeg prøver at følge med og nyde rejsen så meget som muligt, meget bevidst om at dette eventyr snart når sin ende og et nyt begynder.

Det kan jeg godt mærke på følelserne, og jeg er forberedt på at have hele følelsesregisteret i gang det næste stykke tid. Det er fantastisk at komme i mål men på en måde også vemodigt. Sådan er det vel, når noget godt slutter – også selvom det har været hårdt 🙂

I dag var jeg cool – ingen følelseskaos 🙂

Det var en dejlig dag i Amager Strandpark. Den første halvdel af turen nød jeg i hyggeligt selskab med Christina Hausschildt.

Hun er fotograf og har taget billeder af mig til flere artikler, senest til Ugebladet Søndag, som udkommer på mandag. Anden halvdel af turen nød jeg mit eget selskab.

Det var fint løbevejr det meste af tiden, men klart en fordel at været hurtigt i mål. Regnen kom til sidst, og jeg nåede at blive våd. 

Dejligt at komme i mål til fest. De andre var godt i gang med jordbærkagen 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Lørdag den 29. juni 2013, kl.  9.00
Sted Ø-Marathon, www.marathonlisse.dk
Resultat 4.53.55
Løb nr. 350
Løb tilbage 16
Kilometer i alt 14.770,0 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/06/festen-fortsaetter/

Skriv et svar

Your email address will not be published.