En skøn dag

Min dag kort i ord og billeder:

Først en løbetur i de skønneste omgivelser. Fysisk har jeg endnu ikke mærket nogen lettelse, så jeg har stadig den samme træthed som for 14 dage siden. Det kommer nok til at tage lidt tid, før kroppen har restitueret fuldt ud. Mon ikke det hjælper med 14 dage i Egypten 🙂

Derefter fordybede jeg mig i bogprocessen. Jeg flyttede mit kontor til terrassen 🙂

Vi sluttede dagen af med kærestetid . Middag i Karrebæksminde med udsigt over vandet og derefter gik vi en tur på stranden og nød solnedgangen 🙂

Det har været en skøn dag 🙂

IMG_0610

IMG_0612

IMG_0617IMG_0623IMG_0636IMG_0631

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/en-skon-dag/

Skriv et svar

Your email address will not be published.