Løbemennesker

“Se far, det er løbemennesker” lød det fra en lille dreng, vi mødte på cykelstien på første runde. Det bragte smilet frem på mit ansigt 🙂

Det er dejligt med smil, og det holder jeg fast i. Uanset hvordan jeg ellers har det, hjælper det altid med smil. Når jeg smiler, kan jeg mærke, hvordan det forplanter sig i hele kroppen – også selvom jeg er træt. Og træt – ja, det er jeg – over det hele, og det er vel også forståeligt og i orden. 

Fysisk er der ikke den store forskel, men psykisk er jeg meget presset. Det hele skal helst køre på skinner uden ujævnheder, og det gør livet jo ikke. Heldigvis er min familie lige bag mig, så jeg skal nok komme igennem – også med smil 🙂

Der er kun 1,5 km tilbage af et marathon.

Nu har det været lidt efterårsagtigt i nogle dage, så det var ekstra dejligt at se solen i dag. Sammen med solen kom den blå himmel og varme. Det giver mig energi 🙂

Endnu en dag med flere nye ansigter og nye historier. Når nu det ikke lykkedes i New York og Boston, så lykkes det i Næstved.

Og så er der gået kage i den 🙂

Eftermiddagen sluttede jeg af med besøg hos tandlægen, og jeg var meget spændt på dommen efter et år med rigtig meget sukker. I forhold til belastningen har de klaret det fint, men for første gang i mit liv har jeg tre huller. Selvom det måske er billigt sluppet, sætter jeg ingen smiley her. Jeg venter med at få hullerne lavet til efter den 14. juli. 

Dagen i tal

Tidspunkt Tirsdag den 2. juli 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.54.30
Løb nr. 353
Løb tilbage 13
Kilometer i alt 14.876,6 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/lobemennesker/

1 kommentar

    • Grethe Jensen on 12. juli 2013 at 17:18
    • Svar

    Kære Annette..Vi kender ikke hinanden, men jeg kender Malene og Lars Jensen (han er min mands nevø). Vil bare sige, at jeg synes I er nogle fantastiske mennesker. Du er bare så sej. Hvad skal du dog få tiden til at gå med, når du slutter dit flotte projekt?? Du er den mest fantastiske kvinde jeg har hørt om..Følger med på lang afstand.. FLOT FLOT.. Pøj pøj med de sidate løb. FANTASTISK..Hilsen Grethe i Fårevejle.

Skriv et svar

Your email address will not be published.