Opløbsstrækningen

Der er kun fire marathon igen. To dage og så en finale. Jeg prøver at forstå det samtidig med, at jeg nyder det hele så meget som muligt. 

Regnestykket ser således ud: 4 marathon = 1,092% = 461 meter, så jeg er på opløbsstrækningen meget tæt på mål. 461 meter ud af 42,2 km er jo ingenting – ihvertfald ikke i det store billede – hvis man ikke kan, er det meget, men jeg KAN 🙂

En fantastisk dag:

 • IMG_7387

  Startskuddet har lydt. 42,2 km forude 🙂

  Sol og varme fra morgenstunden. Der kom mere og mere afkølende vind i løbet af dagen, så det blev ikke så varmt, som jeg havde forventet. Jeg er glad for, jeg ikke har udfordringer med at løbe i varmen.
 • Endnu en dag med fuldt hus. Nye og kendte ansigter.
 • Mine ben var tunge, men i det bedste selskab havde jeg en rigtig god tur.
 • Det blev en rigtig speciel dag for mig. Min dejlige veninde Maj-Britt havde sin marathondebut. Jeg er så stolt af hende. Stort tillykke 🙂
 • Stort tilykke til Thomas Krath med første dublet. Der bliver rykket mange grænser i disse dage.
 • Roman Asayevich, som jeg skrev om tidligere på ugen, løb i dag marathon nummer 11 i træk, stadig i fin stil. Flemming Madsen kom forbi med en taske fyldt med sponsorgaver fra Spar Nord, Pingel Cykler og MTB, Jack and Jones samt nogle lokale løbetosser 🙂 Derudover har flere overført penge til os, som vi giver Roman. Han er meget rørt og glad for al den hjælp han modtager. Stor tak for hjælpen.

IMG_7392

Festen er startet. Super dejligt med solskin og hygge i mål

IMG_7394

Fantastisk at løbe over målstregen med to gange Maj-Britt

IMG_7396

Stort tillykke til Maj-Britt Rasmussen med marathondebuten

IMG_7398

Tak for gaven til Horsens Run. Jeg gemmer den til søndag

IMG_7399

Flemming Madsen med sponsorgaven til Roman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter en dejlig marathondag og et bad fik jeg massage, zoneterapi og akupunktur af Maj-Britt Filsø Mathiassen (som jeg også løb over målstregen med :-)) fra www.fysium.dk. Det var super dejligt, og nu er benene ekstra klar til de sidste 168,8 km 🙂

Lige nu sidder jeg i sofaen, skriver indlæg og hører Volbeat med et smil på læben og nærmest lykkelig eller LYKKELIG.

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 11. juli 2013, kl.  8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 5.00.28
Løb nr. 362
Løb tilbage 4
Kilometer i alt 15.276,4 km

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/07/oplobsstraekningen/

3 kommentarer

  • Lone on 12. juli 2013 at 17:48
  • Svar

  Der skulle stå nyd nyd nyd så mand og børn herefter. 

  De bedste hilsner 

  Lone (Åbyhøj)

  • Lone on 12. juli 2013 at 17:46
  • Svar

  Kære Anette

  Nu har jeg fulgt dig i smug i snart et år. Stødte på dig i et ferieblad jeg havde med til Italien 🙂

  Nu er dit store eventyr snart slut, så jeg tænkte jeg ville fortælle dig hvor stor en inspiration du har været. Husk at nyde de sidste dage og nyd så din velfortjente ferie bagefter 🙂

  her I huset har vi undret os over hvordan Roman har fundet frem til dig og din historie og herefter taget beslutningen om at cykle over til dig og løbe med?

  Nå rigtig god vind og ben de sidste par dage. 

  Og nyd nyd nyd mand og børn hereg

  • Thomas Krath Jørgensen on 11. juli 2013 at 19:19
  • Svar

  Hej Annette

  Tak for de to foregående dag – super løbeoplevelser i Næstved! Held og lykke med de sidste 4 marathon – vi følger med på bloggen. Anne-pigen blev lidt utilfreds så vi måtte gå lidt før du kom i mål i dag. Det kan være vi ses i september til Knuthenborg Safaripark Marathon 🙂

  Hilsner fra Carina, Thomas og Anne-pigen

Skriv et svar

Your email address will not be published.