Med mit barn i hånden

Det var helt fantastisk at komme hjem efter Skodsborg Marathon og få min bog i hånden – et stort øjeblik. Man kan godt sige, at Maratonkvinden er mit barn 🙂

I al beskedenhed er bogen super flot, og jeg er stolt af resultatet. Det er skønt at være omgivet af kompetente mennesker, som har hjulpet mig med det flotte resultat. Jeg har skrevet ordene, men indpakningen har jeg haft hjælp til. 

Nu er jeg spændt på tilbagemeldingerne. Jeg håber, at læserne får en god oplevelse og måske nye redskaber til værktøjskassen. Fra fredag den 25. oktober kan den købes i boghandlen. 

Jeg vil gerne løbe et marathon om ugen og gerne flere, men lige nu har jeg mange andre ting, som jeg også vil, og så må jeg prioritere. Efter nogle skønne feriedage sammen med familien prioriterede jeg at løbe Skodsborg Marathon i dag. Vindstille vejr, godt selskab og skønne omgivelser. Skoven er utrolig smuk lige nu med alle efterårsfarverne. 

I den sidste uges tid har jeg været meget træt, men nu er det blevet bedre. Det var som om, at kroppen prøvede at råbe mig op og sige, så tag den dog med ro. Flere dage valgte jeg at gå en rask tur i stedet for løbeturen og det endte også med et par restitutionsdage. Mit sind har det svært med at holde fri, så jeg måtte have et par alvorlige samtaler med mig selv. Jeg SKAL kunne holde fri, men jeg skal lige vænne mig til, at det er okay.

Bogen kan bestilles her.

Dagen i tal

Tidspunkt Onsdag den 16. oktober 2013, kl. 8.30
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.51.31
Marathon i alt 466
Marathon i 2013 204

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/10/med-mit-barn-i-handen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.