Knockout

Knockout er lidt overdrevet, men det er første gang i meget, meget lang tid, at jeg har været mere end lidt sløj. Jeg måtte overgive mig til at være syg i et par dage – snot, feber og ondt i halsen. Kroppen sagde stop – jeg har brug for en pause. Jeg forestillede mig, at mine celler jublede over at få en pause og sagde til hinanden:”Endelig tager hun den med ro”.

Jeg er ikke helt på toppen endnu, men det går bedre, og efter to dages pause fra løbeskoene, bandt jeg snørerne i dag i det dejlige solskinsvejr. Pu-ha det var hårdt, og kroppen var ikke klar, så jeg konstaterede, at jeg IKKE skal løbe Skodsborg Marathon på onsdag. Jeg har jo et valg 🙂

Lige nu er jeg spændt på den engelske oversættelse af Marathonkvinden. I morgen skal jeg have møde med Anakarina Corcoran som oversætter bogen, og hun er nået rigtig langt 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/11/knockout/

Skriv et svar

Your email address will not be published.