Julemanden på besøg

Helt ærligt – da jeg vågnede i morges, tænkte jeg: din store idixx- Hvad har du gang i? Hvorfor fem marathon på fem dage? Jeg havde bare overhovedet ikke lyst. Tre i træk – det var egentlig nok. Egentlig kunne jeg jo bare lade være med at løbe med og hygge mig i depotet i stedet for, men NEJ.

Smileøvelserne hjalp, og da jeg først ankom til Musvågevej var jeg klar til marathon og til at fejre Maj-Britt Filsø Mathiassens fødselsdag 🙂

Det blev en rigtig god dag i løbeskoene til trods for blæst og lidt regn. Vi nåede at komme i mål, inden Bodil storm kom. Nu er jeg spændt på vejret i morgen. Vi skal jo lige have den sidste med 🙂

Undervejs blev vi overrasket af besøg fra julemanden. I dag var kanen blevet hjemme til fordel for bilen, og i bagagerummet var der blandt andet æbleskiver og pebernødder. Så blev vi nødt til at synge en julesang 🙂

IMG_0702

Lune æbleskiver og andet godt i bagagerummet

1422771_220706711443382_1421862768_n

Alle var glade for det ekstra depotstop 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagen i tal

Tidspunkt Torsdag den 5. december 2013, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.55.23
Marathon i alt 474
Marathon i 2013 212

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/12/julemanden-pa-besog/

Skriv et svar

Your email address will not be published.