Lidt nervøsitet og sommerfugle i maven

Så er vi hjemme efter en dejlig ferie på Tenerife. Foruden sol bød ugen også på uvejr og regn, og det gav mulighed for andre aktiviteter end pool og solbadning, så jeg måtte se mig slået i diverse spil mange gange 🙂 

IMG_0722IMG_0729Tenerife bød også på bakketræning. Der er bakker  allevegne. Op og ned og op igen. God træning til Ultraløbet Fyr til Fyr på Bornholm først i April. Jeg må fortsætte bakketræningen herhjemme. 

 Jeg nyder at udforske nye steder, og jeg står gerne op et par timer før familien, så jeg kan løbe en tur, inden de vågner. Det var dejligt at løbe med bare arme og ben for en stund. Nu har jeg fundet det varmere løbetøj frem igen 🙂

Lidt nervøsitet og sommerfugle i maven samtidig med en stor glæde og spænding. Sådan har jeg det lige nu. I aften bliver Året Der Gik 2013 optaget i Koncerthuset i DR Byen, og jeg skal være med 🙂

Information fra Billetlugen, hvor man kan købe billetter til showet:

Værter: Louise Wolff og Kåre Quist. 
Medvirkende: Marie Key, Quadron, Rasmus Walter, Lars Lilholt, Christian Hjelm og DR Big Bandet.

Kom med til det forrygende underholdningsshow Året der gik, hvor Koncerthuset i DR Byen bliver fyldt med hovedpersoner og højdepunkter fra hele 2013. Sammen med et udpluk af årets musikalske navne og DR Big Bandet kigger vi tilbage på små og store begivenheder. Der er rørende gensyn med de største øjeblikke, sjove tilbageblik, der vækker minder og en masse god musik!

Showet bliver sendt på DR1 mellem jul og Nytår 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/12/lidt-nervositet-og-sommerfugle-i-maven/

Skriv et svar

Your email address will not be published.