Sol og Nissehuer

Det var en skøn dag i løbeskoene. Min motivation var større i dag end i går, så jeg var klar til marathon fra morgenstunden. Jeg nød at have Ulrich med til Skodsborg. Det er dejligt at stå op sammen og tage afsted sammen. Ulrich nyder også at være med indimellem. Selvom han ikke løber, er han blevet en del af løbemiljøet og kender mange af løberne.

Der er et stort socialt element i alle mine marathonløb. Da jeg i går manglede motivationen til at tage til Skodsbrog Marathon var det primært tanken om, at jeg gerne ville se løbevennerne og ønske glædelig jul, der fik mig til at beslutte, at turen i dag gik til Skodsborgs traditionelle juleløb.

Solen skinnede og himlen var blå, og jeg havde flere kræfter, end jeg på forhånd havde regnet med. DET ER SKØNT AT VÆRE MARATHONLØBER 🙂 🙂

Ulrich havde kameraet med i dag:

IMG_0759

Mathildebakken – den hårdeste stigning på ruten.

IMG_0883

Op og ned og op igen. Skodsborg ruten er lettere kuperet.

IMG_1016

Jannik Bjerregaard Trinderup i fin stil

IMG_1022

Nissehuer og julestemning i løbeskoene

IMG_1044

Skodsborg ruten byder på den skønneste natur.

IMG_1078

Det store smil er fremme. Jeg nyder det. Det er SKØNT at være marathonløber.

IMG_1094

Charlotte Nielsen og Lisbeth Olsen igennem en af de mange røde låger.

IMG_1125

Super seje Erhard Filtenborg løb i dag sit marathon nummer 486.

 

 

 

 

 

IMG_1239

Depotområdet i Skodsborg. Der mangler ikke noget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se flere billeder her

Så er der bare tilbage at ønske alle en rigtig glædelig og fredfyldt jul 🙂

Ulrich og jeg skal fejre juleaften sammen med Emilie og Viktor hos deres farmor og farfar sammen med deres far. Det glæder vi os meget til 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Mandag den 23. december 2013, kl. 8.30
Sted Skodsborg Marathon, www.skodsborgmarathon.dk
Resultat 4.30.37
Marathon i alt 478
Marathon i 2013 216

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2013/12/sol-og-nissehuer/

Skriv et svar

Your email address will not be published.