Så er det weekend

I denne weekend har jeg ingen løb på programmet, og jeg tilmelder mig heller ikke nogen løb impulsivt, som jeg har gjort andre gange. Under løbet i dag tænkte jeg, “det er godt kroppen får en pause i weekenden. Jeg føler mig lidt træt.”

SÅ DET ER WEEKEND, og en del af den vil jeg tilbringe i sportshaller, hvor jeg vil heppe på Viktor og Emilie 🙂

I dag nød jeg den friske luft og det skønneste forårsvejr. Det var første gang i år, at det var så lunt. Det var lidt vådt fra morgenstunden, men inden vi gik i gang, havde det regnet af, og efter et par timer kom solen frem sammen med den blå himmel. 

Jeg følte mig lidt træt i kroppen, men jeg tænkte glade tanker og glemte på den måde trætheden. De glade tanker var nemme at finde: Himlen er blå og solen skinner. Det er så lunt, at jeg har smidt vanterne. Fuglene synger og minder mig om at foråret er på vej.  Min krop er helt fantastisk og samarbejder for at komme i mål. Derudover tænkte jeg lidt på weekendens glæder med fodbold, håndbold, kæresteaften med Ulrich og frokost med veninde. Vi kan altid vælge at fokusere på det positive 🙂

Rigtig god weekend 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Fredag den 21. februar 2014, kl. 8.30
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.23.58
Marathon i alt 495
Marathon i 2014 15

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/02/saa-er-det-weekend/

Skriv et svar

Your email address will not be published.