500 Marathon

Den 31. oktober 2010 blev jeg forelsket i marathon, og det er jeg stadigvæk. Heldigvis er Ulrich ikke jaloux, så jeg løber det ene marathon med et smil på læben og en god følelse i krop og sind efter det andet. I dag nåede jeg 500 marathon – 3 år og fem måneder efter min debut, og jeg fortsætter. Jeg har så mange spændende løbeoplevelser forude. Så mange forskellige løb, jeg gerne vil deltage i. Det er stadig fantastisk at binde mine løbesko. Det er stadig skønt at løbe marathon – også på de dage, hvor jeg skal arbejde ekstra for det. 

I dag var en festdag. Billederne taler for sig selv 🙂

IMG_2374

Christian Hottas fra Tyskland løb sit marathon nummer 2.131 og er den i verden, der har løbet flest marathon.

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2559

Henning Baginski og Maj-Britt Filsø Mathiassen har jeg løbet sammen med mange gange.

IMG_2573

Dagens hurtigste løber var Peter Paldan i 2.56.17. Respekt.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2782

Jakob Centervall og Claus Balshøj Sørensen når målstregen. Tillykke.

IMG_2818

Der var trængsel i depotet undervejs. Anders Munch Madsen (grøn trøje) løb sit marathon nr. 582.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange, mange tak for i dag. Mange tak for alle gaver, blomster og vin. Mange tak for alle lykønskningerne. Det er helt overvældende. Jeg er glad og lykkelig 🙂

Dagen i tal

Tidspunkt Søndag den 23. marts 2014, kl. 9.00
Sted Fredskov Marathon, www.fredskovmarathon.dk
Resultat 4.14.35
Marathon i alt 500
Marathon i 2014 20

Permanent link til denne artikel: https://www.fredskovmarathon.dk/2014/03/500-marathon/

Skriv et svar

Your email address will not be published.